Jdi na obsah Jdi na menu
 


Výlet do Sloupsko-šošůvských jeskyní

18. 5. 2015

Děti dnes dostaly kompletní informace ke školnímu výletu. Prosím přečtěte si je a pošlete mi zpět návratku. Bez ní děti na výlet jet nemohou. Potřebuji vědět, kam děti půjdou po příjezdu z výletu (sami domů, počkáte na ně u autobusu, do družiny..).

Na výlet pojedeme 11.6. v 7.45 hod. a předpokládaný návrat je v 15-15.30 hod. Vybírám 300 kč, což je cena vč. teplého oběda (řízek a vařené brambory). 

Opravdu trvám na tom, aby děti neměly mobilní telefon a drahé věci. Bouchnou s batohem o skálu nebo cokoli jiného a nedopadne to dobře. Budu mít u sebe svůj telefon, na který v případě potřeby budete moci kdykoli zavolat. Zejm. pokud si nebudete jistí naším příjezdem a budete je chtít odpoledne upřesnit. Foťák taky vezmeme a fotky vám klidně nahraju na flashdisk.

Pokud víte, že dětem není dobře v autobuse, dejte jim před cestou Kinedril. Když mě upozorníte, připomenu jim, aby si Kinedril vzali i před cestou zpět.

Pokud některé dítě ztratí arch, prosím vytiskněte si jej znovu:

Výlet 11.6.2015 do Sloupsko-šošůvských jeskyní

Sraz u školy: v 7.45 hod.

S sebou: dvě svačiny, pití na celý den, pláštěnku, teplé oblečení do jeskyní, pevnou uzavřenou obuv (ne kluzkou), bloček nebo sešit a pero.

Pojede s námi paní průvodkyně z Občanského sdružení Kulička, které výlety pro školy pořádá a má s nimi bohaté zkušenosti.

Navštívíme zříceninu hradu Holštejn, Sloupsko-šošůvské jeskyně, oběd si dáme ve Sloupu a poté se podíváme na větrný mlýn v Rudici, kde nám místní děda Eda popovídá o historii mlýna.

Prosím dohlédněte na to, aby děti neměly s sebou drahé věci, které by si mohly zničit (MP3 přehrávač do autobusu atp.) a aby s sebou neměly mobilní telefon. Mobilní telefon u sebe bude mít třídní učitelka a pokud bude cokoli potřeba, bude na něm k dispozici. Číslo je uvedené v žákovské knížce.

Předpokládaný návrat je v 15-15.30 hod. Zhruba před tímto časem je možné zavolat třídní učitelce a zeptat se, kdy přesně se návrat uskuteční – zejm. pokud děti do Měnína dojíždí.

Pojedeme společně s 2. třídou, pí uč Novákovou a paní asistentkou Danou Grolichovou.

Na výlet děti do konce května přinesou 300 kč.

Informace odstřihnout a ponechat doma. Návratku poslat zpět do školy.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Návratka:

 

Souhlasím, aby se moje dítě ______________________________ narozené ______________

zúčastnilo školního výletu do Sloupsko-šošůvských jeskyní.

Prohlašuji, že moje dítě je zdravotně způsobilé.

Má následující alergie či drobné potíže, na které je nutné dát pozor:

______________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Dítě po návratu ke škole:

A/ Odchází samo domů.

B/ Půjde do 16 hod. do družiny.

C/ Počká u autobusu a já si jej vyzvednu v dohodnutém čase.

D/ Jiná varianta: _____________________________________________________________

Datum: _____________                                Podpis: _________________________________